19 Eylül 2013 Perşembe

STİL İKONU : CANSU DERE




O TAM BİR STİL İKONU

Artık klaksikleşen stil ikonları köşemize bu sefer, hem güzel, hem akıllı, hem de yetenekli bir kadın yıldız Cansu Derekonuk oluyor.







CANSU DERE BİYOGRAFİSİ

Yıl 1980'dir, Ekim ayının 14'dür, bugünün yıldız isimlerinden biri olacağını henüz bilmiyordur Cansu Dere Ankara'da Yunanistan göçmeni dört kişilik küçük bir ailede dünyaya geldiğinde. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de, Lise öğrenimini de yine İzmir Vali Vecdi Gönül Lisesi'nde, üniversite öğreniminde ise artık İstanbul'dadır, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü bitirir.
 
Yıl 2000'dir ve Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katıldığında ise hayatının bu kadar değişeceğinden henüz habersizdir. Türkiye 3. güzeli olur ve profesyonel olarak modellik yapmaya başlar. Yıldırım Mayruk, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Arzu Kaprol gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer alır, ITKIB'in tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eder, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katılır ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirir. Reklam filimlerinde rol alır, bazı çocuk, müzik ve yarışma programlarında sunuculuk yapar. NTV'de 'Ne Moda' adlı moda programı yapar.
 
Yıl 2004'tür ve oyunculuğu denemeye karar verir ve bu işe gönül vermesi ise Uğur Yücel ile birlikte rol aldığı Alacakaranlık adlı dizi ile gerçekleşir. Daha sonrasında çeşitli dizi ve filmlerde rol alır. Ama oyunculukta asıl çıkışını Ezel dizisi ile gerçekleştirir.







CANSU DERE STİLİ

Cansu Dere’nin stilinden ilham almak istiyorsanız fotoğraflara bir göz atın.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder